Language: 简体中文 English
Workshop

CAOS international meeting 2018, Beijing

Precongress workshop (Orthopaedic Oncology)

Date: Jun 6, 2018

Chairs: Prof XH Niu and Dr KC Wong

Location: Orthopaedic training center, 2nd floor of Executive Office Building, Beijing Jishuitan Hospital, 31 Xinjiekou East Road, Beijing

Fee: 100.00 USD, online payment only. 

    Time/duration    

Topics

Speakers

    8:30 - 8:55

    25 minutes

Registration

    8:55 – 9:00

    5 minutes

Welcome address

KC Wong

    9:00 – 9:20

    20 minutes

Introduction of CAS in Orthopaedic Oncology

·         why we need it

Xiaohui Niu

    9:20-9:50

    30 minutes

Navigation in Orthopaedic Oncology

·         General principles, clinical workflow and indications

Ashish Mahendra

    9:50 -10:00

    10 minutes

Navigation in Orthopaedic Oncology

·         What is the current evidence?

 

Ashish Mahendra

    10:00 – 10:15

    15 minutes

Navigated physical ablation in bone tumor surgery

Paul Jutte

    10:15 – 10:30

    15 minutes

Limitations and tips to avoid pitfalls

Paul Jutte

    10:30 – 11:00

    30 minutes

Coffee Break

    11:00 – 12:00

    60 minutes

Cases sharing sessions

·         Malignant bone tumors (pelvic / sacral / long bones)

·         Benign bone tumors

·         Physical ablation

·         3D printing

 

All Speakers / participants

Niu XH, Zheng Guo, Paul Jutte, Ashish Mahendra, KC Wong

    12:00 – 13:00

    60 minutes

Lunch & group photo

    13:00 - 14:30

    90 minutes

Demonstration: navigation assisted bone tumor resection

(OrthoMap 3D, Stryker)

 

JST team / KC Wong

    14:30 – 15:00

    30 minutes

Surgical accuracy in CAS in Orthopaedic Oncology

·         discussion on the white paper

 

Paul Jutte / KC Wong

    15:00 – 15:20

    20 minutes

Discussion on future development and collaboration

KC Wong

    15:20 – 15:30

    10 minutes

Workshop evaluation

 

 

End

    18:00 – 20:00

Welcome reception

LocationShangri-la Hotel, Beijing

 

 

 

       Book Now





 

重要日期

摘要投稿截止日期
2018年01月30日
2018年02月11日
前期注册截止日期
2018年04月30日
现场报到日期
2018年06月06日
会议时间
2018年06月6-9日


讲者PPT上传

个人代表注册

团队代表注册

酒店房间预订